HARTĂ

Mozaic Jazz Festival este organizat în Sibiu (România), fosta Capitală Culturală Europeană a anului 2007, oraș situat în centrul tării, în vechiul ținut al Transilvaniei.  

LOCAŢIE

Mozaic Jazz Festival 2017 se va desfășura la Redal Expo, str. Johann Sebastian Bach, nr. 4, Sibiu.

Logo Mozaic

Restaurante & Cazare

Aflat în centrul țării și fiind un oraș foarte accesibil, Sibiul a devenit un adevărat punct de întâlnire pentru foarte multe evenimente de amploare și este una dintre cele mai importante destinații culturale din țară. Orașul are o ofertă bogată în ceea ce privește petrecerea timpului liber, unități de cazare pentru toate bugetele și restaurante care satisfac gusturi variate.

Restaurante

Hoteluri

PRESĂ

Dacă doriți să vă acreditați pentru această ediție a evenimentului sau doar să vă ținem la curent cu cele mai noi informatii despre Mozaic Jazz Festival, vă rugăm să completați formularul de mai jos:

Nume

E-mail

Institutie

Telefon

Mesaj Cerere

Media Kit

Pentru a vă ușura munca de documentare și a ne asigura că aveți informațiile de bază despre eveniment, v-am pregătit mai jos un pachet de documente utile despre Mozaic Jazz Festival. Pentru detalii, vă rugăm sa ne contactați la adrea de e-mailpress@mozaicjazzfestival.com