Mozaic – Eat Local

Mozaic Jazz Festival împreuna cu Eat Local (eat-local.ro) au realizat un parteneriat cu scopul de a oferi participanților accesul la o experiență culinară cu produse din regiunea Sibiului. Eat Local este o inițiativă locală inițiată de Iuliana Maria Labo și Cristian Valentin Cismaru (cunoscuți și pentru evenimentele culinare ale Asociației My Transylvania: Transilvania Gastronomică – Transilvanian Brunch) care promovează micii producători locali și consumul produselor gastronomice cât mai aproape de locul de producție.

 

Sub egida Mozaic – Eat Local, se urmărește promovarea patrimoniul local, în special în contextul titulaturii de Regiune Gastronomică Europeană pe care Sibiul o va deține în 2019, pe de o parte, și pentru a le oferi participanților ocazia unor experiențe gastronomice și culturale inedite, pe de altă parte.

 

Program Brunch-uri

 

Vineri, 10 noiembrie

  • 20:00 – 23:30 – Redal Expo – bufet Eat Local în zona de bar și jam session

Sâmbătă, 11 noiembrie

  • 11.30 – Cristian (curtea bisericii fortificate din Cristian sau în șura casei parohiale, în cazul în care condițiile meteorologice sunt nefavorabile) – brunch cu tematica „Slănină și ceapă”
  • 20:00 – 23:30 – Redal Expo – bufet Eat Local în zona de bar și jam session

Duminică, 12 noiembrie

  • 11.30 – cartier Gușterița (curtea bisericii fortificate de pe strada Podului sau în școala săsească, în funcție de condițiile meteorologice) – brunch cu tematica „Plante medicinale din Grădina Preotesei”. Participanții la brunch vor avea ocazia să asiste și la un concert de canto în biserică, cu melodii interpretate în română, engleză, germană și latină. Amatorii de drumeții vor putea face o mică plimbare pe Dealul Gușteriței.
  • 20:00 – 23:30 – Redal Expo – bufet Eat Local în zona de bar și jam session

 

Persoanele care doresc să participe la brunch-urile organizate pe perioada festivalului Mozaic Jazz în parteneriat cu eat-local.ro vor achita o taxă de 75 lei/persoană. Mai multe informații și rezervări pe: www.eat-local.ro

 

HARTĂ

Mozaic Jazz Festival este cel mai tânar festival din Sibiu (România), fosta Capitală Culturală Europeană a anului 2007, oraș situat în centrul tării, în vechiul ținut al Transilvaniei.  

LOCAŢIE

Mozaic Jazz Festival va avea loc în punctul 0 al orașului, la Teatrul Gong și Sala Thalia.

Logo Mozaic

Restaurante & Cazare

Ţi-ai luat bilet la Mozaic Jazz Festival? Grăbeşte-te, avem o veste bună pentru tine!

 

Între 12-16 noiembrie 2015, Hotel Ibis Sibiu îţi oferă un discount la cazare, în limita locurilor disponibile. Tot ce trebuie să faci este să trimiţi un mail pe adresa reservations.sibiu@ibishotels.ro cu o cerere de rezervare  si codul de bare de pe biletul de concert, sau să te prezinţi cu biletul la recepţia hotelului.

 

Pentru ca rezervarea să fie fermă, plata se va face în avans, după ce vei primi de la Hotel Ibis Sibiu formularul de credit card charge.

 

Contact Hotel Ibis Sibiu: reservations.sibiu@ibishotels.ro;  Tel.: +00 40 269 21 81 00

Restaurante

Hoteluri

PRESĂ

Dacă doriți să vă acreditați pentru această ediție a evenimentului sau doar să vă ținem la curent cu cele mai noi informatii despre Mozaic Jazz Festival, vă rugăm să completați formularul de mai jos:

Nume

E-mail

Institutie

Telefon

Mesaj Cerere

Media Kit

Pentru a vă ușura munca de documentare și a ne asigura că aveți informațiile de bază despre eveniment, v-am pregătit mai jos un pachet de documente utile despre Mozaic Jazz Festival. Pentru detalii, vă rugăm sa ne contactați la adrea de e-mail: press@mozaicjazzfestival.com