HARTĂ

Mozaic Jazz Festival este cel mai tânar festival din Sibiu (România), fosta Capitală Culturală Europeană a anului 2007, oraș situat în centrul tării, în vechiul ținut al Transilvaniei.  

LOCAŢIE

Mozaic Jazz Festival va avea loc în punctul 0 al orașului, la Teatrul Gong și Sala Thalia.

Restaurante & Cazare

Ţi-ai luat bilet la Mozaic Jazz Festival? Grăbeşte-te, avem o veste bună pentru tine!

 

Între 12-16 noiembrie 2015, Hotel Ibis Sibiu îţi oferă un discount la cazare, în limita locurilor disponibile. Tot ce trebuie să faci este să trimiţi un mail pe adresa reservations.sibiu@ibishotels.ro cu o cerere de rezervare  si codul de bare de pe biletul de concert, sau să te prezinţi cu biletul la recepţia hotelului.

 

Pentru ca rezervarea să fie fermă, plata se va face în avans, după ce vei primi de la Hotel Ibis Sibiu formularul de credit card charge.

 

Contact Hotel Ibis Sibiu: reservations.sibiu@ibishotels.ro;  Tel.: +00 40 269 21 81 00

Hoteluri

PRESĂ

Dacă doriți să vă acreditați pentru această ediție a evenimentului sau doar să vă ținem la curent cu cele mai noi informatii despre Mozaic Jazz Festival, vă rugăm să completați formularul de mai jos:

Nume

E-mail

Institutie

Telefon

Mesaj Cerere

Media Kit

Pentru a vă ușura munca de documentare și a ne asigura că aveți informațiile de bază despre eveniment, v-am pregătit mai jos un pachet de documente utile despre Mozaic Jazz Festival. Pentru detalii, vă rugăm sa ne contactați la adrea de e-mail: press@mozaicjazzfestival.com