The Ploctones

http://www.ploctones.com/

Despre artist

“Monstrul cu patru capete”, aşa cum mai este numit grupul olandez de jazz-funk experimental, devorează idei noi, sunete şi energii cu o poftă greu de potolit. Din meniul cvartet-ului nu lipseşte jazz rock-ul, funk-ul, blues-ul sau punk-ul.

Dacă improvizaţia înseamnă să captezi  tot ce se întâmplă în jur, The Ploctones dovedesc că au antenele reglate perfect pentru asta.

 

 

Martijn Vink este considerat de The Guardian cel mai bun baterist olandez de jazz. Vink însă nu se opreşte la jazz, colaborările sale incluzând-o printre alţii şi pe cunoscuta artistă olandeză Anouk.

Chitaristul Anton Goudsmit este motorul creativ al trupei. Un răsfăţat al scenei olandeze de jazz, câştigător al premiului Boy Edgar, Anton mai cântă cu Estafest, dar şi cu The Bad Plus.

Când nu-şi provoacă colegii din The Ploctones pe scenă, versatilul basist Jeroen Vierdag poate fi văzut alături de Caro Emerald, Amina Figarova Group sau Nueva Manteca.

Efraim Trujillo cânta la saxofon şi flaut cu o lejeritate care surprinde mereu publicul sau colegii de scenă. Pe lângă The Ploctones mai concertează cu Fra Fra Sound, New Cool Collective Big Band și Rumbáta.

Line up The Ploctones: Anton Goudsmit-chitară, Martijn Vink – tobe, Jeroen Vierdag – bass, Efraim Trujillo -saxofon, flaut

The Ploctones vor concerta Duminica 15/11/2015 de la ora 22:00

Cumpără bilet