Mn’JAM Experiment

http://www.mnjamexperiment.com/

Despre artist

Acest proiect muzical tânăr se remarcă prin faptul că pune în scenă show-uri multimedia, în care artele vizuale se împletesc cu muzica, pentru a crea un mediu interactiv și o experiență inedită pentru public. Mn’JAM Experiment este un adevărat experiment muzical, deoarece pune bazele unui nou concept de show și creează o platformă inedită pentru interpretarea muzicii jazz. Rolurile asumate de componenții trupei și posibilitățile pe care oferă elementele vizuale multimedia sunt infinite.

M nu își asumă doar rolul de interpretă, ci devine practic un instrument care face parte din trupă, datorită tehnicii sale vocale și a improvizațiilor. Pe de altă parte, JAM este un maestru al improvizațiilor vizuale, pe care le folosește pentru a completa în mod armonios muzica.

Trupa este formată din M (Melissa Olivieira), JAM, Virxilio da Silva (chitară), Jose Carlos Barbosa (chitară bas) și Tuur Morens (tobe). Datorită naturii interpretării Mn’JAM Experiment nu a înregistrat încă un album de studio, concentrându-și atenția asupra show-urilor live, fiecare dintre ele fiind unic.

Mn’JAM Experiment vor concerta Sambata 11/11/2017 de la ora 19:00

Cumpără bilet